Walcher

Destilleria Walcher is een familie destilleerderij in Appiano, Noord- Italië. Walcher destilleert volgens traditionele methoden verrassende smaken en dranken. Walcher kiest voor topkwaliteit ingrediënten en werkt het liefst met pure producten: kwaliteit die u proeft tot op de laatste druppel!

Regionale Authenticiteit, Traditie, Duurzaamheid: de drie pijlers van Walcher.

Al generaties lang destilleert de familie Walcher op ambachtelijke wijze top kwaliteit producten. Gebruikmakend van de beste ingrediënten uit de natuur. Bij voorkeur worden er lokale biologische producten gebruikt, maar als het nodig is reist Walcher naar de andere kant van de wereld op zoek naar de perfecte ingrediënten.

Walcher: “Ons respect voor het milieu onderstreept ons grote gevoel van verantwoordelijkheid. Onze producten zijn afkomstig van Moeder Natuur. Daarom zijn al onze inspanningen gericht op de natuur – met fruit van de ecologische en biologische landbouwgronden en milieuvriendelijke veilige distillatie methoden. Dit resulteert in producten die u kunt met een gerust geweten kunt nuttigen”.

Branding trends presenteert dan ook met trots de producten van destilleerderij Walcher.

Dé nieuwe generatie winter warmers: Bombardino, Tartuffetto, en Noisetto! Deze zijn in 0.7 liter verkrijgbaar en sinds kort ook in een 0.2 liter in een mooie geschenkverpakking te verkrijgen.

De Irish en de Spanish coffee beheren al jaren de menukaart van menig restaurant. Prima als afsluiter van een goede maaltijd, maar de Italianen maker er een groot feest van! De heerlijke likeuren van Walcher zullen u en uw gasten een warm gevoel geven in de koude wintermaanden!

Zuid-Tirol wordt ieder jaar een soort magische plek. De koude wintermaanden zijn in aantocht, het wordt kouder en de eerste sneeuw siert te toppen van de bergen. In dit gebied bevindt zich de destilleerderij van de familie Walcher. Geen wonder dat deze overheerlijke winterwarmers hier hun oorsprong vinden.

Walcher onderscheidt zich daarnaast met een uitgebreid assortiment topkwaliteit biologische dranken en likeuren. Bestaande uit twee soorten gin : Gin la vita é bella en biostilla organic gin, Limoncello biologico da limoni della  SiciliaOrganic Vodka, Sambuca, Vermouth bianco en frambozen likeur.

 

Bevestig je leeftijd

Op deze website wordt alcoholhoudende dranken verkocht, bevestig je leeftijd om door te gaan

Ik ben 18 jaar of ouder

DOOR OP DE KNOP TE DRUKKEN, GA JE AKKOORD MET HET COOKIE- EN PRIVACYBELEID VAN DEZE WEBSITE. DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES